Bambi Yatak Değiştirme Kampanyası

Türkiye'nin en iyi yatak markalarından biri olan Bambi Yatak'ın geleneksel yatak değiştirme kampanyası başladı. Bambi Yatak Değiştirme Kampanyası'nın katılım koşulları neler? Hangi yataklarda indirim var? Bambi Yatak Değiştirme Kampanyası ne zaman sona eriyor? Bambi Yatak Değiştirme Kampanyası hakkında merak ettiğiniz soruları sizler için derledik.

Bambi Yatak'ın geleneksel yatak değiştirme kampanyası başladı. Hangi yataklarda indirim var? Kampanya katılım koşulları neler? Detaylar yatakfiyati.com'da!

'ın geleneksel yatak değiştirme kampanyası başladı. 1 Temmuz 2021 tarihinde başlayan yatak değiştirme kampanyası, 31 Ağustos 2021 tarihinde sona erecek. ile duyurulan yatak değiştirme kampanyası kapsamında eski yatağınız 2.200 TL'ye varan fiyatlarla geri alınacak.



Bambi Yatak Değiştirme Kampanyası Katılım Koşulları Neler?

1 Temmuz 2021 tarihinde başlayan Bambi Yatak Değişim Kampanyası katılım koşulları aşağıdaki gibidir:

  • Bambi Yatak Değişim Kampanyası 31 Ağustos 2021 tarihine kadar geçerlidir.
  • Bambi Yatak Değiştirme Kampanyası tüm yatak modellerinde geçerlidir.
  • Modeli, markası ve ölçüsü ne olursa olsun iade edilecek eski yatağa, yeni alınacak yatak modellerinde önceden belirlenmiş oranda indirim yapılacaktır.
  • Yatak Değiştirme Kampanyası, diğer indirim kampanyaları ile birleştirilemez.
  • Bambi Yatak Değiştirme Kampanyası'nda dahil ürünler stoklarla sınırlıdır.
  • Bambi Yatak, haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Bambi Yatak Taksit Yapıyor Mu?

Bambi Yatak Değiştirme Kampanyası kapsamında yapılacak olan alışverişlerde peşin fiyatına 9'a varan taksit imkanı sunuluyor. Taksit kampanyası, Bambi Yatak'ın anlaşmalı olduğu Bonus, Axess, World, Maximum, Card Finans, Paraf, Bankkart kredi kartları için geçerlidir. Taksit sayıları bankalara göre değişiklik gösterebilir. Kampanyaya Axess, Wings ve Free kartlar da dahildir. Free kartlar için artı taksit kampanyasına katılım ücreti bankalara göre değişiklik gösterebilir.

Bambi Yatak değişim kampanyası, evdeki eski yatağını atacak yer bulamayanlar için büyük kolaylık sunuyor. Bambi Yatak'ın reklam yüzü Hülya Avşar ile tanıtılan yatak değişim kampanyası, büyük ilgi görüyor. İşte Bambi Yatak'ın yeni reklam filmi..

Özellikle büyük şehirlerde yaşayan ve eski yatağını atacak yer bulamayanlar için büyük kolaylık sağlayan Bambi Yatak Değişim Kampanyası'nı kaçırmamanızı öneririz.

En Yakın Bambi Yatak Mağazası Nerede?

Bambi yatak değişim sı hakkında detaylı bilgi almak, yatak, baza, başlık ve aksesuarları yakından incelemek ve uzman satış temsilcisi ile vücut tipinize uygun ideal yatağı belirlemek için hemen size en yakın Bambi Yatak Bayisi'ne gidebilirsiniz. Bambi Yatak Mağazaları'na ait adres, telefon, yol tarifi bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir:

Kampanya bilgileri, markanın resmi internet sitesinden alınmıştır. YatakFiyati.com burada paylaşılan bilgiler nedeniyle oluşabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Mutlaka bilgileri ve fiyatları, markanın resmi sitesinden doğrulamadan karar vermeyin. Tanıtım videosu, aktüel katalog ve logo, markaya aittir. Soru, görüş, öneri ve bilgi talebi için lütfen bizimle e geçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar