Yataş Bedding Ev Tekstili İndirim Kataloğu (2021 Temmuz-Ağustos)

Yataş Bedding'in Temmuz-Ağustos 2021 ev tekstili indirim kataloğu yayınlandı. Yataş büyük yaz fırsatları kapsamında renkli ve beyaz ev tektili ürünlerinden büyük indirim başlattı. İşte Yataş Bedding Ev Tekstili 2021 Temmuz-Ağustos indirim kataloğu..

Yataş Bedding Ev Tekstili Temmuz-Ağustos 2021 İndirim Kataloğu yayınlandı. Hangi ev tekstili ürünlerinde indirim var? Detaylar yatakfiyati.com'da!

'ın merakla beklenen Ev Tekstili Kampanyası başladı. 26 Temmuz 2021 tarihinde yayınlanan ev tekstili aktüel kataloğu ile duyurulan kampanya, 31 Ağustos 2021 tarihinde sona erecek. Yataş Bedding Ev Tekstili Temmuz-Ağustos 2021 nda, renkli ev tekstillerinde yüzde 45'e varan indirim fırsatları sizleri bekliyor. Yastık, yorgan gibi beyaz ev tekstili ürünlerinde ise net yüzde 45 indirime ek olarak, ikinci üründe net yüzde 25 indirim var.



Yataş Ev Tekstili İndirim Kataloğu

Yataş Bedding Temmuz-Ağustos 2021 Ev Tekstili İndirim Kataloğu'nda 45. yıla özel büyük yaz fırsatları sizleri bekliyor. Yataş Bedding beyaz ev tekstili seçili ürünlerde, net %45 indirime ek, ikinci üründe net %25 indirim yaparken, yatak odanıza renk getirecek renkli ev tekstili ürünlerinde ise seçili ürünlerde %45'e varan indirime gitti. Üstelik tüm ürünler Garanti Bonus'a özel peşin fiyatına vade farksız 9 taksit imkanıyla satılıyor. Türkiye'nin ndan biri olan Yataş Bedding Ev Tekstili 2021 Temmuz-Ağustos İndirim Broşürü'nü aşağıda inceleyebilirsiniz.


En Yakın Yataş Bedding Mağazası Nerede?

Yataş Bedding yatak, baza, başlık, ev tekstili ve uyku aksesuarlarını yakından incelemek, hakkında detaylı bilgi almak ve uzman satış temsilcisinden vücut tipinize uygun ideal yatağı belirlemek için hemen size en yakın Yataş Bedding Mağazası'na gidebilirsiniz. Yataş Bedding Bayileri'ne ait adres, telefon, yol tarifi bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir:

Aktüel katalog ve kampanya bilgileri, markanın resmi internet sitesinden alınmıştır. YatakFiyati.com burada paylaşılan bilgiler nedeniyle oluşabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Mutlaka bilgileri ve fiyatları, markanın resmi sitesinden doğrulamadan karar vermeyin. Aktüel katalog, ürün fotoğrafları ve logo, markaya aittir. Soru, görüş, öneri ve bilgi talebi için lütfen bizimle e geçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar