Yataş Ev Tekstili İndirim Kampanyası

Yataş Bedding'te büyük yaz fırsatları devam ediyor. Rengarenk nevresim takımlarından yastık, yorgan gibi beyaz ev tekstili ürünlerine büyük indirimler sizleri bekliyor. Hangi üründe ne kadar indirim var? Yataş Bedding, ev tekstili indirim kampanyası hakkında merak ettiğiniz her şey yatak fiyati.com'da!

Yataş Bedding, ev tekstili ürünlerinde indirim kampanyası başlattı. Kampanya hangi ürünlerde geçerli? Ne zaman sona eriyor? Detaylar yatakfiyati.com'da!

Uyku sağlığı için ne kadar önemliyse renkli ve beyaz ev tekstili ürünlerinin seçimi de önemlidir. Yatağınızın sağladığı uyku konforunu, ev tekstili ürünlerininin de desteklemesi gerekir. Yataş'ın rengarenk ve bembeyaz ev tekstili ürünleri ile hem uyku konforunuzu artırabilir, hem de yatak odanıza tarz katabilirsiniz. Büyük yaz indirimi kapsamında başlatan Yataş Bedding, renkli ve beyaz ev tekstili ürünlerinde de büyük indirim yaptı.


26 Temmuz 2021 tarihinde başlayan Yataş Ev Tekstili İndirim Kampanyası, 31 Ağustos 2021 tarihinde sona erecek. Yataş Bedding, kampanya kapsamında renkli ev tekstili ürünlerinde yüzde 45'e varan indirim yaparken, beyaz ev tekstili ürünlerinde net yüzde 45 indirime ek olarak ikinci üründe de net yüzde 25 indirim yapacak. Peki kampanyanın katılım koşulları neler? Hangi ev tekstilinde ne kadar indirim var?

Yataş Ev Tekstili Kampanyası Katılım Koşulları Neler?

26 Temmuz 2021 tarihinde başlayan Yataş Ev Tekstili İndirim Kampanyası katılım koşulları aşağıdaki gibidir:

  • Yataş Bedding Ev Tekstili İndirim Kampanyası 31 Ağustos 2021 tarihine kadar geçerlidir.
  • Yataş Bedding beyaz ev tekstili seçili ürünlerde net %45 indirime ek, 2. üründe net %25 indirim yapılacaktır. (2. üründe indirim, fiyatı düşük olan ürüne uygulanacaktır.)
  • Yataş Bedding renkli ev tekstilinde ise seçili ürünlerde %45’e varan indirim yapılacaktır.
  • Kampanyalar birbirleriyle birleştirilemez. Yataş, ürünlerin görünüm ve özelliklerinde önceden belirtmeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • Kampanya ürünleri, üretim ve stok imkânlarıyla sınırlıdır.

Yataş Bedding Kaç Taksit Yapıyor?

Yataş Bedding Ev Tekstili Kampanyası kapsamında yapılacak olan alışverişlerde peşin fiyatına 9'a varan taksit imkanı sunuluyor. Taksit kampanyası, Yataş Bedding'in anlaşmalı olduğu Garanti Bankası Bonus kart için geçerlidir. Diğer banka kredi kartları ile 9 taksit uygulaması için satış noktalarından bilgi alınabilir.

Yataş Ev Tekstili Kampanyası Hangi Ürünlerde Geçerli?

Yataş renkli ev tekstili kampanyası, yatak örtüsü, battaniye, pike, yastık kılıfı, nevresim takımı, çeyiz seti, şal, kırlent gibi ürünlerde geçerlidir. Beyaz ev tekstili kampanyası ise yastık, yorgan, alez, uyku pedi gibi ürünlerde geçerlidir. Yataş Bedding büyük yaz indirimi fırsatlarını kaçırmamanızı öneririz.

En Yakın Yataş Bedding Mağazası Nerede?

Yataş Bedding sı hakkında detaylı bilgi almak, yatak, baza, başlık, ev tekstili ve uyku aksesuarlarını yakından incelemek ve uzman satış temsilcisi ile vücut tipinize uygun ideal yatağı belirlemek için hemen size en yakın Yataş Bedding Mağazası'na gidebilirsiniz. Yataş Bedding Satış Noktaları'na ait adres, telefon, yol tarifi bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir:

Ürün bilgileri ve fiyatları, markanın resmi internet sitesinden alınmıştır. YatakFiyati.com burada paylaşılan bilgiler nedeniyle oluşabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Mutlaka bilgileri ve fiyatları, markanın resmi sitesinden doğrulamadan karar vermeyin. Ürün fotoğrafları ve logo, markaya aittir. Soru, görüş, öneri ve bilgi talebi için lütfen bizimle e geçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar