Yatsan'dan Efsane İndirimler

Türkiye'nin en iyi yatak markalarından biri olan Yatsan'ın Efsane Cuma İndirim Günleri başladı. "İyi Uykunun Kahramanı Yatsan'dan Efsane İndirimler" sloganıyla duyurulan kampanya ne zaman sona eriyor? Yatsan'ın Efsane İndirimler kampanyası kapsamında hangi ürünlerde, ne kadar indirim var? Yatsan Efsane Cuma İndirimleri kampanyası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sizler için derledik.

Yatsan Efsane Cuma İndirimleri başladı. Hangi yataklarda indirim var? Kampanya katılım koşulları neler? Detaylar yatakfiyati.com'da!

'ın Efsane Cuma İndirimleri Kampanyası başladı. 21 Kasım tarihinde "İyi Uykunun Kahramanı Yatsan'dan Efsane İndirimler" sloganıyla başlatılan kampanya, bir hafta sürecek. Kampanya kapsamında yatak, yastık, alez gibi ev tekstili ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim var. Kampanya Yatsan ürünlerinin yanı sıra Tempur, King Koil, Uykucu, Velfont, Yatsan Maison markalı ürünleri de kapsıyor. Efsane Cuma İndirimleri kapsamında omurga dostu yatak ve uyku ürünlerini yüzde 50'ye varan indirim fırsatıyla ve kredi kartına taksit seçenekleriyle alabilirsiniz.



Yatsan'ın Efsane İndirimlerinde Neler Var?

Yatsan Efsane İndirimler kampanyasında tek kişilik ve çift kişilik yatak modellerinin yanı sıra yastık, yorgan, alez, nevresim ve diğer uyku aksesuarlarında yüzde 50'ye varan indirimlerle uyku konforunuzu artırabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden yapılacak alışverişlerde özel indirimler sizleri bekliyor. Yatsan'ın Efsane Cuma İndirimleri kapsamında öne çıkan bazı ürünler aşağıdaki gibidir:

  • Chloe Lateks Sporcu Yatak %25 indirime ek sepette %35 indirim fırsatı
  • King Koil Vegas Limited Firm Yatak'ta %55 indirim fırsatı
  • One By Tempur Yatak'ta %25 indirime ek sepette %25 indirim fırsatı
  • Uykucu Visco Therapy Yatak'ta %25 indirime ek sepette %25 indirim fırsatı
  • King Koil Luxury Heaven Firm Yatak'ta %34 indirim fırsatı
  • King Koil Heaven Gold Lateks Yatak'ta %45 indirim fırsatı
  • One By Tempur Support M Yastık'ta %24 indirime ek sepette %25 indirim fırsatı
  • Blau Visco Anti Stres Yastık'ta %24 indirime ek sepette %10 indirim fırsatı
  • Chloe Lateks Sporcu Yastık'ta %24 indirime ek sepette %35 indirim fırsatı
  • Yatsan Maison Bamboo Touch Yastık'ta %50 indirim fırsatı
  • Yatsan Maison Bamboo Touch Yorgan'da %50 indirim fırsatı
  • Velfont Frost Outlast Cotton Yastık Alezi'nde %25 indirime ek sepette %10 indirim fırsatı
  • Velfont Mekong Bambu Sıvı Geçirmez Alez'de 50 in%dirim fırsatı
  • Blau Visco Anti Stres Yatak'ta %25 indirime ek sepette %15 indirim fırsatı
sizleri bekliyor. Üstelik online alışverişe özel tüm ürünlerde kargo bedava.

Yatsan Taksit Yapıyor Mu?

Yatsan Efsane İndirimler Kampanyası kapsamında yapılacak olan alışverişlerde Maximum, Axess, Paraf kart sahiplerine 9'a varan taksit imkanı sunuluyor. Diğer banka kredi kartlarının taksit seçenekleri için Yatsan satış noktalarından bilgi alabilirsiniz.

Yılda bir kere yapılan Efsane Cuma İndirimleri fırsatlarını kaçırmamanızı öneririz.

En Yakın Yatsan Satış Noktası Nerede?

Yatsan Efsane İndirimler sı hakkında detaylı bilgi almak, yatak, baza, başlık, ev tekstili ve uyku aksesuarlarını yakından incelemek ve uzman satış temsilcisi ile vücut tipinize uygun ideal yatağı belirlemek için hemen size en yakın Yatsan Mağazası'na gidebilirsiniz. Yatsan Satış Noktaları'na ait adres, telefon, yol tarifi bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir:

Kampanya bilgileri, markanın resmi internet sitesinden alınmıştır. YatakFiyati.com burada paylaşılan bilgiler nedeniyle oluşabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Mutlaka bilgileri ve fiyatları, markanın resmi sitesinden doğrulamadan karar vermeyin. Tanıtım videosu, aktüel katalog ve logo, markaya aittir. Soru, görüş, öneri ve bilgi talebi için lütfen bizimle e geçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar