Bambi Yatak'tan Robot Süpürge Kampanyası

Bambi Yatak'tan seçili ürünlerde çift kişilik yatak seti alana robot süpürge hediye.. Bambi Yatak Robot Süpürge Hediye Kampanyası katılım koşulları neler? Hangi yatak setleri robot süpürge kampanyasına dahil? Bambi Yatak, hangi marka robot süpürge hediye veriyor? Bambi Yatak, robot süpürge kampanyası ne zaman bitiyor? Bambi Yatak Robot Süpürge Kampanyası ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların yanıtı burada..

Bambi Yatak'tan robot süpürge hediye kampanyası. Robot süpürge kampanyası, hangi yataklarda geçerli? Kampanya katılım koşulları neler? Detaylar yatakfiyati.com'da!

'ın yoğun ilgi gören Robot Süpürge Hediye Kampanyası devam ediyor. 18 Mart 2022 tarihinde başlayan Bambi Yatak Robot Süpürge Hediye Kampanyası, 31 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek. , Magnasand Therapy, Borjen, Clima Naturel ya da Bamboo Sleep modellerinde 150x200, 160x200, 180x200 veya 200x200 boyutlarında set (yatak+baza+başlık) alımında Fakir Robert II 720 model robot süpürge hediye edilmesi şeklindedir.



Bambi Yatak Robot Süpürge Kampanyası Katılım Koşulları Neler?

18 Mart 2022 tarihinde başlayan Bambi Yatak Değişim Kampanyası katılım koşulları aşağıdaki gibidir:

  • Bambi Yatak Değişim Kampanyası 31 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerlidir.
  • Bambi Yatak Robot Süpürge Kampanyası, Magnasand Therapy, Borjen, Clima Naturel ya da Bamboo Sleep modellerinde 150x200, 160x200, 180x200 veya 200x200 boyutlarında Set (yatak+baza+başlık) alımında Fakir Robert II 720 model robot süpürge hediye edilmesi şeklindedir.
  • Robot Süpürge Kampanyası sadece Bambi Yatak Mağazaları'nda geçerlidir. Bambi Yatak web sitesi üzerinden yapacağınız yatak seti alışverişleri kampanyaya dahil değildir.
  • Fakir Robert II 720 model robot süpürge hediye kampanyası stoklarla sınırlıdır. Stok 10.000 adettir.
  • Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.
  • Fakir Robot Süpürge Hediye Kampanyası sadece Türkiye sınırları içinde geçerlidir.
  • Bambi Yatak, haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Bambi Yatak Taksit Yapıyor Mu?

Bambi Yatak Hediye Robot Süpürge Kampanyası kapsamında yapılacak olan alışverişlerde peşin fiyatına 9'a varan taksit imkanı sunuluyor. Taksit kampanyası, Bambi Yatak'ın anlaşmalı olduğu Bonus, Axess, World, Maximum, Card Finans, Paraf, Bankkart kredi kartları için geçerlidir. Taksit sayıları bankalara göre değişiklik gösterebilir.

Bambi Yatak ilk robot süpürge hediye kampanyasını Eylül 2021'de başlatmıştı. Bambi Yatak ve Fakir firmasının iş birliğiyle, hem uyku konforunu artırmak, hem de ev temizliği sebebiyle evdeki iş yükünü hafifletmek isteyenlere büyük kolaylık sunan kampanya, büyük ilgi üzerine uzatıldı. Bambi Yatak'ın reklam yüzü Hülya Avşar ile tanıtılan robot süpürge hediye kampanyası, faydalanmak için Bambi Yatak mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. İşte Bambi Yatak'ın robot süpürge kampanyasının reklam filmi..

Özellikle hem uyku kalitesini artırmak isteyenler, hem de evin temizliğini çözüm arayanlar ancak ikisine birden bütçesi yetmeyenler için büyük kolaylık sağlayan Bambi Yatak Robot Süpürge Kampanyası'nı kaçırmamanızı öneririz. Fakir Robert II RS 720 model robot süpürge fiyatı Mayıs 2022 itibariyle 5.300 ile 5.900 TL arasındadır. Akıllı navigasyon sistemine sahip Fakir Robert II RS 720 Robot Süpürge ile evde olmasanız bile uzaktan kontrol ile evinizi süpürebilirsiniz.

En Yakın Bambi Yatak Mağazası Nerede?

Bambi Yatak Fakir Robot Süpürge Hediye sı hakkında detaylı bilgi almak, yatak, baza, başlık ve aksesuarları yakından incelemek ve uzman satış temsilcisi ile vücut tipinize uygun ideal yatağı belirlemek için hemen size en yakın Bambi Yatak Bayisi'ne gidebilirsiniz. Bambi Yatak Mağazaları'na ait adres, telefon, yol tarifi bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir:

Kampanya bilgileri, markanın resmi internet sitesinden alınmıştır. YatakFiyati.com burada paylaşılan bilgiler nedeniyle oluşabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Mutlaka bilgileri ve fiyatları, markanın resmi sitesinden doğrulamadan karar vermeyin. Tanıtım videosu, aktüel katalog ve logo, markaya aittir. Soru, görüş, öneri ve bilgi talebi için lütfen bizimle e geçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar